Romania Garden

Romania Garden locuri de joaca copii

Pardoseala Anti-Soc din cauciuc turnat

Cauciucul turnat este cea mai noua și sigură pardoseală anti-traumă pentru zonele de joacă .

Cauciucul nostru elastic colorat este obținut dintr-un amestec de granule de diferite forme și tipuri capabile să absoarbă impactul uniform căderii pe întreaga suprafață . 

Este turnat la fața locului de către instalatorii noștri experți, capabili să creeze forme, desene și scrieri cu precizie milimetrică folosind cele mai noi tehnologii.

Combinația a două straturi cu densități diferite face din podeaua din cauciuc turnat o suprafață anti-șoc pentru orice tip de joc de parc, de la simple leagăne până la cățărare. Materialele pe care le folosim sunt non-toxice, usor de curatat si rezistente la agentii atmosferici .

Posibilitati nelimitate

Pardoselile anti-șoc pot fi realizate și cu plăci de cauciuc . Plăcile sunt pre-turnate și fabricate din cauciuc reciclat , disponibile în diferite grosimi și dimensiuni, din care puteți alege în funcție de nevoile dvs. de protecție împotriva căderii.

Placile sunt, de asemenea, realizate din cauciuc netoxic foarte elastic. Spre deosebire de cauciucul turnat pe loc, o pardoseală construita din placi ,are o suprafață cu rosturi, deși minimă, dar este perfect curățabilă și rezistentă la agenții atmosferici. 

Pardoselile anti-soc sunt certificate conform legii si se monteaza pe soclu de beton.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE PARDOSELEI DE CAUCUC TURNAT:

Materiale complet non-toxice

Gamă largă de culori

Elasticitate permanenta

ușor de curățat

rezistenta la abraziune

Rezistente la razele UV